vineri, 3 iulie 2009

EMINEM - Beautiful


Dupa o lunga perioada de timp in care Marshall Matters a declarat ca s-a pierdut in patimi, incepand cu alcool si ajungand pana la droguri de mare influenta, a venim momentul unei reveniri mult asteptate. Sunt sigura ca asteptau multi aceasta revenire pentru ca s-a simtit lipsa artistului de pe scena in ultimii ani. Nu mare ne e mirarea sa vedem ca tot ce a realizat de cand a decis sa revina a de foarte buna calitate. Lucrul care ma incanta cel mai tare este ca Eminem a ales sa pastreze obisnuitul sau fel de a scris versuri, insa unele piese par a pastra o oarecare melancolie.
Noul videoclip al piesei Beatiful e deosebit si pentru ca orice revenire trebuie sa fie spectaculoasa acest videoclip a reprezentat o adevarat investitie pentru ca e realizat cu profesionalism, iar cadrele sunt spectaculoase.
Nu pot decat sa ma bucur de ceea ce a reusit sa realizeze Eminem de cand a decis sa revina la ceea ce iubea cel mai mult: muzica. Astept cu nerabdare tot ce va urma legat de cariera artistului!
In cazul in care inca nu ati vazut videoclipul si nu ati ascultat piesa cea noua o sa va dau un link: http://www.divercitycafe.ro/videoclip-beautiful-eminem.html

2 comentarii:

  1. Imi place la nebunie "Beautiful"! Cat despre Eminem, am crescut cu el, e genial.
    Salutari din partea unei viitoare colege de la FJSC :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eminem e incontestabil!!!!
    Abia astept sa ne vedem la toamna, colega!!

    RăspundețiȘtergere